Casaments

Preboda - Casament - Postboda

 PRECASAMENT

Es el moment d’organitzar tots els petits detalls del vostre gran dia i poder gaudir com a parella, per això us oferim una sessió de fotos on vosaltres sou els protagonistes i on podem crear junts un moment únic i per sempre.

Aquí podeu veure l’Eva i el Marc ens van proposar que la seva sessió preboda fos un conjunt de fotografies per poder realitzar la seva invitació. Va ser un dia excepcional i on l’alegria no va faltar en cap moment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I aquí la Miriam i el Miquel on van voler fer una sessió mes esbojarrada i juntament amb el seu company de viatge Roc poder fer volar la imaginació i els colors.

CASAMENT

A arribat el vostre dia, un dia on les emocions son a flor de pell. I el volem viure amb vosaltres i poder plasmar en el temps tots i cada un dels moments que viureu amb la vostre família, amics i persones especials per a vosaltres.

Vam acompanyar a la Zoe i el Joan en aquest gran dia.

La Tania i el Cesar ens van regalar un dia ple de diversió i alegria en el seu dia.

POSTCASAMENT

Ja ha passat el gran dia, però tot i que el recordeu com un dels millors dies de les vostres vides voleu unes fotografies amb més calma o en aquell lloc especial per vosaltres i que el dia del Casament era impossible arribar. I per això us oferim aquest servei.

 

Amb l’Eva i el Marc vam realitzar aquesta sessió sota una cascada.